Tartıştığı Dedesini ve Babaannesini 15'er Kez Bıçaklayarak Öldürdü

22 yaşındaki Oğuzhan Selçuk beraber yaşadığı 74 yaşındaki dedesi ve babaannesini 15'er kez bıçaklayıp vahşice öldürdü halasını ve kuzenini

Edirne'de psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 22 yaşındaki Oğuzhan Selçuk, beraber yaşadığı 74 yaşındaki dedesi Selçuk, babaannesi Firdevs Selçuk'u 15'er kez bıçaklayıp vahşice öldürdü. Evden çıkarken karşılaştığı halası Çiğdem ve onun oğlu Barış'ı da bıçakla yaralayan katil zanlısı Oğuzhan, karşı caddedeki bir internet kafede polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
DEDESİNİ VE BABAANNESİNİ 15'ER KEZ BIÇAKLAYIP KAÇTI

Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Oğuzhan Selçuk, dedesi Zeynel ve babaannesi Firdevs ile tartıştı. Tartışma büyüyünce eline aldığı bıçakla saldırdı. Oğuzhan Selçuk, dedesi ve babaannesini 15'er kez bıçakla yaraladıktan sonra evden kaçtı.
KANLI ELLERİNİ YIKADIĞI KAFEDE YAKALANDI

Apartmanın girişinde karşılaştığı halası Çiğdem ve onun oğlu Barış'ı da bıçakla yaralayan Oğuzhan Selçuk, yolun karşısındaki bir internet kafeye girdi. Kanlı ellerini kafenin lavabosunda yıkayan Oğuzhan, bir bilgisayarın başına oturduğu sırada gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.
DEDE VE BABAANNE ÖLDÜ, HALA İLE OĞLU YARALI

Dede Zeynel Selçuk olay yerinde, babaanne ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Çiğdem Selçuk ile oğlu Barış Esendemir tedavi altına altındı.
Edirnespor futbol takımının 2. ligde olduğu 1998 yılında antrenörlüğünü de yapmış olan Zeynel Selçuk'un ölümü spor camiasında büyük üzüntüyle karşılandı.

18 Haz 2017 - 18:49 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.