Suruç Belediye arkasında ses bombası patlatıldı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Belediye binasının arkasına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ses bombası patlatıldı. Ses Bombasının

Olay, akşam 22:00 sularında İçişleri Bakanlığı tarafından Kayyum atanan SuruçBelediye arkasında meydana geldi . Ses Bombasının atıldığı yerin ise AK Pati Suruç İlçeBaşkanının iş yeri olduğı öğrenildi.
iddiaya göre , kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Suruç Belediye arkasında bulunan Birmilyoncular çarşısında ses bombası patlatıldı. Patlamanın etkisi ile ilçe genelinde tedirğinlik yaşanırken, güvenlikgüçleri olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.
Ayrıca, patlamada, ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenildi.

08 Kas 2016 - 22:43 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.