Sudan Heyeti Şanlıurfa'da

Sudan Su Kaynakları ve Elektrik Bakanı Mutaz Musa Abdullah Salim ile beraberindeki heyet Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti.

SudanSu Kaynakları ve Elektrik BakanıMutaz Musa Abdullah Salim ile beraberindeki heyet,ŞanlıurfaValiliğini ziyaret etti.

Valilikten yapılın açıklamaya göre, Salim ile beraberindeki heyet ValiGüngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti,Şanlıurfahakkında bilgi aldı.

Salim,Sudan'da yapacakları çalışma öncesiŞanlıurfa'daki örnek çalışmaları yerinde görmek için geldiklerini söyledi.

Kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı Vali Tuna'ya teşekkür eden Salim, "Şanlıurfalılar şaşırtıcı derecede misafirperver insanlar. Geldiğimiz andan bu yana bunu çok açık bir şekilde hissedebiliyoruz. Özellikle 550 bin insana ev sahipliği yapmakŞanlıurfa'daki misafirperverliğin en büyük göstergesi. Bu yüzden tümŞanlıurfahalkına teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuna da"Şanlıurfa, bölgesinde çok önemli bir il. Özellikle tarım alanında yapılan yatırımlarŞanlıurfa'yı tarım üssü haline getirdi.Şanlıurfa'nın bir diğer zenginliği ise sahip olduğu genç nüfus.Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan ilimizŞanlıurfa'nın gelecekte yükselen bir değer olacağının kanıtıdır" ifadesini kullandı.

Ziyarette Devlet Su İşleri 15. Bölge Müdürü Oğuz Kasap da bulundu.

23 Ara 2016 - 09:33 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.