Siverek'te Silah Operasyonu: 6 Gözaltı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde alınan bir istihbaratı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri 4 ayrı adrese eş

Alınan bilgilere göre, düzenlenen operasyonlarda ilçe merkezinde dört ayrı adreste yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 60 mermi, 47 adet tabanca kabzası, 5 adet şarjör, 5 adet silah kilidi ve 5 harbi ele geçirildi. Olayla ilgili Z.C., C.C., A.C., Ö.C., V.T. ile Y.G. ruhsatsız silah bulundurmak ve ticaretini yapmak iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

25 Eki 2016 - 12:37 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.