Siverek-Hilvan karayolunda kaza; 4 yaralı

Şanlıurfa'da Siverek-Hilvan karayolunda kontrolden çıkarak şarampole devrilen otomobildeki polis memuru ve eşi ile 2 çocuğu yaralandı.

Kaza, Siverek-Hilvankarayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Ramazan K., vefat eden babası Ahmet K.'nın cenazesine katılmak için eşi ve 2 çocuğunu alarak Adana'ya gitmek üzere yola çıktı. Polis memurunun kullandığı otomobil, Çaylarbaşı Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Meydana gelen kazada sürücü Ramazan K. ile otomobilde bulunan eşi Leman, çocukları Kayra ile Buğra K. yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesine götürülen yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

29 Oca 2017 - 12:29 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.