'Şila'nın Hassas Burnu Sayesinde 8 Kilo 190 Gram Eroin Ele Geçirildi

Van'da polis ekiplerince düzenlenen ve 'Şila' isimli narkotik madde arama köpeğinin de katıldığı operasyonda 8 kilo 190 gram eroin ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kurubaş mevkiinde oluşturulan uygulama noktasında şüphe üzerine 77 plakalı bir aracın durdurulduğu belirtildi. Açıklamada, "Araçta narkotik madde arama köpeği 'Şila'nın tepki vermesi üzerine yapılan detaylı aramada, aracın stepnesine zulalanmış 11 paket halinde toplam 8 kilo190 grameroin maddesi ele geçirilmiştir. Elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak 2 şahıs gözaltına alınmış, soruşturma çok yönlü devam etmektedir" denildi.

15 Oca 2018 - 00:07 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.