Sigara kaçakçılığında katı atıklar kullanıldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri katı atık taşıyan bir tır'ın dorsesinde piyasa değeri

Sigara kaçakçılığında katı atıklar kullanıldı
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri katı atık taşıyan bir tır'ın dorsesinde piyasa değeri 400 bin TL olan 96 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

Alınan bilgilere göre Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde polise yapılan tır'ın kasasında kaçak sigara bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri Selimpınar Mahallesi'nde dorsesinde katı atık maddesi bulunan bir TIR'ı şüphe üzerine durdurdu. Polislerin arama yaptığı TIR'daki atık balyalarının altındaki kutularda 96 bin kaçak sigara bulundu. Piyasa değeri 400 bin lira olan sigaraya el koyan polis, TIR sürücüsü İbrahim Ü. ile yanında bulunan Selamettin İ.'yi gözaltına aldı.

18 Haz 2016 - 15:54 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.