Şanlıurfa’dan Kayseri'ye Uyuşturucu Sevkiyatına 5 Gözaltı

Şanlıurfa'dan Kayseri'ye uyuşturucu sevkiyatı yapan 5 kişi Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı. Operasyonda

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri, Şanlıurfa'dan gelen 31 DL 861 ve Adana'dan gelen 06 HB 8010 plakalı araçları Sivas Caddesi'nde durduruldu. İki araçta bulunan Mustafa K., Mehmet Y., Zeki Yavuz A, İrfan K. ve Gökhan S. yakalandı. Bu kişilerin üzerinde ve araçlarda uyuşturucu konusunda eğitimli köpeklerin de kullanıldığı arama yapıldı. 31 DL 861 plakalı aracın yakıt deposuna gizlenen 8 kilo 610 gram esrar bulundu.
Öte yandan, bir başka operasyonda ise, 10 gram metamfetaminle yakalanan 5 kişiden 3'ü, 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan gözaltına alındı. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları ihbarı değerlendirerek M.E, M.A., N.A., G.Y. ve H.S.'yi yakaladı. Bu kişilerin üzerlerinde ve evlerinde 10 gram metamfetamin ve hassas terazi ele geçirildi. M.A. ve G.Y. ilk ifadelerinin ardından, haklarında uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapılarak serbest bırakıldı. M.E., H.S. ve N.A. 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan gözaltına alındı. Zanlılar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından adliyeye gönderildi.

24 Oca 2017 - 19:16 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.