Şanlıurfa'da Sosyal Medya Operasyonu 27 Tutuklama

Şanlıurfa'da Sosyal Medya Operasyonu 27 Tutuklama...

Şanlıurfa'da Sosyal Medya Operasyonu 27 Tutuklama
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, Terörle mücadele Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlar Şube Müdürlüğü sanal devriye ekipleri 11.01.2017 tarihinde saat 06.00 da düzenledikleri eş zamanlı operasyon ile Şanlıurfa da Sosyal medya üzerinden PKK/KCK terör örgütü lehine propaganda yapan 33 şahsın gerçek adreslerini ve kimliklerini tespit edip gözaltına aldı .
Silahlı terör örgütünü öven Türkiye Cumhuriyeti Anayasasını alenen aşşağılayan , halkı ayaklanmaya teşvik eden , Cumhurbaşkanına hakaret eden içerikleri paylaşan bu şahısların yapılan sorguları neticesi adliye ye sevk edildi.

27 ŞAHIS TUTUKLANARAK

cezaevine teslim edilirken 3 şahıs hakkında adli kontrol karararı verildi diğer 3 şahsın sorgusu ise devam ediyor.

21 Oca 2017 - 11:46 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.