Şanlıurfa Valiliği Soruşturma Başlattı

Şanlıurfa Valiliği Ceylanpınar ilçesinde bulunan Suriyelilerin kaldığı konaklama barınağında sosyal medya da çıkan iddialarla ilgili soruşturma başlatıldığı

Şanlıurfa Valiliği Ceylanpınar ilçesinde bulunan Suriyelilerin kaldığı konaklama barınağında sosyal medya da çıkan iddialarla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Konuyla Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada;

İlimiz Ceylanpınar ilçesinde Suriyeli misafirlerin konakladığı geçici barınma merkezinde meydana geldiği ileri sürülen ve kamu vicdanını yaralayan, bazı iddiaların sosyal medyada haber konusu yapıldığı gözlenmiştir.

Valiliğimize çok daha önceden ulaşan hususları da içeren iddialarla ilgili olarak anında başlatılan kapsamlı adli ve idari soruşturmalar, ilgili yargı mercilerince alınan karar gereğince, büyük bir gizlilik ve titizlik içinde sürdürülmektedir. Konu, Valiliğimizce de yakından takip edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

20 Ağu 2018 - 20:55 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.