Şanlıurfa Merkezli 9 İlde Fetö Operasyonu: 32 Gözaltı

Şanlıurfa merkezli 9 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda aralarında doktorlar iş adamları dernek başkanları ve imam olarak adlandırılan terör örgütünün

Şanlıurfa merkezli 9 ilde düzenlenen FETÖ/

PDY

operasyonunda aralarında doktorlar, iş adamları, dernekbaşkanları ve imam olarak adlandırılan terör örgütünün üst düzey sorumlularının da bulunduğu 32 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa merkezli Amasya, Hakkari, Kocaeli, Çorum, İstanbul, Hatay, Diyarbakır ve Gaziantep illerinde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda örgüt üyesi olmak, örgüte finans sağlamak, para aklamak suçlamasıyla aralarında toplantılarda himmet veren doktorlar, iş adamları, dernek başkanları ve ev imamı olarak adlandırılan öğretmenlerin de olduğu 32 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların operasyon yapılan illerin emniyet müdürlüğüne götürüldükleri öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

20 Eki 2016 - 11:47 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.