Şanlıurfa dahil 4 ilde Terör Operasyonları

Diyarbakır Van Şanlıurfa ve Bingöl'de güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiği

Diyarbakır, Van, Şanlıurfa ve Bingöl'de güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, dünkü "yurt içi olaylar"a ilişkin bilgi verildi. Buna göre, Bingöl'ün Adaklı ve Kiğı ilçelerinde devam eden operasyonda icra edilen arazi aramasında, muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde güvenlik güçlerince icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist yakalandı. Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, beş kişinin ev ve eklentilerinde güvenlik güçlerince icra edilen aramalarda iki G-1 piyade tüfeği, bir tabanca, bir ruhsatsız av tüfeği, 39 G-1 piyade tüfeği fişeği, 16 tabanca fişeği, iki G-1 piyade tüfeği şarjörü, bir tabanca şarjörü, 163 boş kovan ele geçirildi.

Van'ın İpekyolu ilçesinde, güvenlik güçlerince icra edilen operasyonda bir RPG-7 anti-personel mühimmatı, muhtelif yaşam malzemesi ve muhtelif kazı malzemesi, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde güvenlik güçlerince icra edilen aramada 200 gram eroin, 37 kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, beş şarjör ve bir hassas terazi ele geçirildi.

12 Oca 2017 - 16:25 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.