Şanlıurfa'da torbacı operasyonu

Şanlıurfa'da polisin 'torbacı' olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda çok sayıda uyuşturucu ele

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Bağlarbaşı Mahallesinde bir evde arama yapıldı. Aramada, 10 paket halinde 98 gram poşet içerisinde 670 gram esrar, 35 adet extasy, 3 paket halinde 3,8 gram ve toplu halde 27,4 gram kimyasal uyuşturucu , paketlemede kullanılan malzemeler ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 855 TL para ele geçirildi. Olayla ilgili 1'i küçük 4 satıcı şahıs ve 1 kullanıcı şahıs gözaltına alındı.

27 Şub 2017 - 14:38 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.