Şanlıurfa'da terör operasyonu

Şanlıurfa'da PKK FETÖ/PDY ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik yürütülen 3 ayrı soruşturmada gözaltına alınan 82 zanlıdan 30'u tutuklanarak

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından PKK, FETÖ/PDY ve DEAŞ terör örgütlerineyönelik yürütülen3 ayrı soruşturmada 82 zanlı gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 30’u tutuklandı.

DEAŞ terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan 41 kişiden 18’i sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, 23 kişi ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

PKK terör örgütü soruşturmasında ise gözaltına alınan 19 şüpheliden 8’i tutuklanırken, 9’u adli kontrol şartıyla, 2’si de savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan 22 şüpheliden ise 4’ü sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, 15’i adli kontrol şartıyla olmak üzere, 3’ü de savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA

12 Mar 2018 - 21:27 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.