Şanlıurfa'da Okul yangının da öğrenciler gözyaşına boğuldu

Şanlıurfa'da ilköğretim okulunda büyük yangın meydana geldi. Yangın nedeniyle okula çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Şanlıurfa'da Okul yangının da öğrenciler gözyaşına boğuldu
Video için play'e tıklayın

Eyyübiye ilçesine bağlı şıh maksut mahallesinde 1300 öğrencisi bulunan eyyübiye ilk ve orta okulunun çatı kısmı yandı. Yangını gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken öğrenciler okuldan tahliye edildi. 5 öğrencinin dumandan etkilendiği yangında çocuklarını göremeyen velileler gözyaşlarını tutamadı.
Yangın, öğleden sonra Şıh Maksut Mahallesi'nde bulunan Eyyübiye İlk ve Ortaokulu'nun çatısında meydana geldi. İddiaya göre, henüz belirlenmeyen nedenle okulun çatısında yangın çıktı. Öğretmenler, öğrencileri okuldan tahliye ederken, yangına da ihbar üzerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Tahliye sırasında dumandan etkilenen 7 öğrenciye hazır bekletilen ambulansta oksijen takviyesi yapıldı. Bu sırada yangını haber alan çok sayıda veli de okula gelerek, çocuklarını aradı. İtfaiyenin çalışmasıyla söndürülen ve okulun çatısında hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.





17 Oca 2017 - 15:30 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.