Şanlıurfa'da Maganda Dehşeti 1Ölü 2 Yaralı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Cive Mahallesindeki düğünde havaya ateş açılması sonucu 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Olay akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Cive Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, düğünde rast gele havaya ateş açan ve henüz kimliği tespit edilemeyen şahısın elindeki silahtan çıkan mermiler, düğünde D. Yiğit ve M. Yiğit kız kardeşlere isabet etti.
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan D. Yiğit, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti. M. Yiğit’in ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken Güvenlik güçleri düğün evini taziye evine çeviren magandanın yakalanması için geniş çaplı inceleme başlattı.

Ayrıca, Şanlıurfa'nın Eyyübiye illçesine bağlı Uğurlu Mahallesinde de bir düğünde henüz kimliği tespit edilemeyn bir mağanda tarafından rast gele açılan ateş sonucu bir kişi yaralandı. Güvenlik güçleri Uğurlu'daki mağandanın yakalanması için inceleme başlattı.

22 Oca 2017 - 15:13 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.