Şanlıurfa'da kaza 2 yaralı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Kazanın ardından yaşanan panik ise amatör bir kamera tarafından kaydedildi.
Kaza, Şanlıurfa’nın Suruçilçesinde Suriyeli sığınmacıların kaldığı çadır kent önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çadır kentten çıkan 63 EB 607 plakalı otomobil ile Şanlıurfa istikametine gitmekte olan 55 FN 866 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobillerden biri yoldan çıkarak takla attı.

Kaza sonrası panik yaşandı
Kazada ters dönen otomobildeki 2 kişi yaralanırken yaşanan panik ise amatör bir kamera tarafından kaydedildi. Ters dönen otomobilden çıkartılan yaralılar daha sonra ambulansla Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

03 Ara 2016 - 15:06 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.