Şanlıurfa'da DEV Huzur Operasyonu: çok sayıda gözaltı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yaklaşık 500 Polis ile kentin çeşitli noktalarında ve eğlence mekanlarında huzur operasyonu

Şanlıurfa'da DEV Huzur Operasyonu: çok sayıda gözaltı
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kentte huzur ve sükûneti sağlamak için çalışmalarını 24 saat titizlikle sürdürüyor. Kentte şehrin en işlek caddelerinde Akşam saatlerinde yaklaşık 500 Polisle huzur operasyonu başlatan ekipler, halkın yoğun olduğu bölgelerde şüpheli şahıslar ve eğlence mekanlarında sıkı denetim gerçekleştirdi. Operasyonda Suriye uyruklu çok sayıda Kontromastik ve şüpheli şahısları gözaltına aldı. Kentte huzur operasyonu sürüyor.

21 Oca 2017 - 22:04 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.