Şanlıurfa'da 7 kişi gözaltına alındı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından telefon hırsızlığına ve kullanımına yönelik başlatılan çalışma sonucunda çalıntı telefon kullanan

ŞanlıurfaEmniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Son bir haftada çalıntı telefon kullanan 7 şahıs gözaltına alındı, ikinci el satan işyerlerine ceza kesildi adli idari işlem yapıldığı” belirtildi.

ÇALINAN TELEFONLAR SAHİPLERİNE İADE EDİLDİ


Şanlıurfa’da çalınan ve başka illerde satmak isterken yahut kentte sattıkları tespit edilen ve el konulan telefonların gerçek sahiplerine iade edildiğinin de altını çizen Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların telefon alırken mutlaka dikkatli ve ayaküstü atış yapan kişilerden telefon alınmamasını gördüklerinde 155 Polis ihbar hattına arayarak ihbarda bulunmaları” istendi.

ÇALINTI TELEFON KULLANANA’DA SATANADA CEZA


Çalıntı telefon alıp ve kullanan vatandaşlara idari işlem yapıldığını belirten Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, kimsenin mağdur olmaması için dikkatli olunması yönünde uyarılarda bulundu.

11 Oca 2017 - 16:24 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.