Şanlıurfa'da 2 Belediye'ye Kayyum atandı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ve Bozova ilçe belediyelerine kayyum atandı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ve Bozova ilçe Belediye Başkanlarının

PKK

-

KCK

Terör Örgütü operasyonu kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında, tutuklanmış ve cezaevine konulmuştu. İçişleri Bakanlığı tarafından Şanlıurfa'nın Viranşehir ve Bozova İlçe Belediyelerine sabah saatlerinde kayyum atandı. İçişleri Bakanlığı tarafından Viranşehir Belediyesine KaymakamÖmer Çimşit atandığı öğrenildi.

PKK-KCK SORUŞTURMASINDA TUTUKLANDILAR


Türkiye genelinde terörle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde PKK-KCK Terör Örgütlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına Alınan Viranşehir ilçe Belediye Başkanı Emrullah Cin ve Bozova Belediye Başkanı Zeynel Taş'ın tutuklanmalarının ardından bu sabah, içişleri Bakanlığı tarafından Viranşehir ve Bozova Belediyelerine Kayyum atandı. İçişleri Bakanlığı tarafından Viranşehir'e Kaymakam Ömer Çimşit, atanırken bölgede geniş güvenlik önlemleri ve tedbirlerde arttırıldı.


09 Oca 2017 - 09:35 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.