Şanlıurfa'da Yanlış Anlaşılma Gerilime Yol Açtı

Şanlıurfa'da bugün yaşanan bir olayın yanlış anlaşılmasıyla Şanlıurfalı vatandaşlar tepki gösterdi.

Ademm
Haber albümü için resme tıklayın

POLİSE VURAN ŞAHIS

URFA

LI ÇIKTI

Şanlıurfalı bir vatandaş kız arkadaşı ile kavga ederken yunus polisler olaya müdahale etti, sevgilisi ile tartışan şahıs polislede fiziki olarak tartışınca etraftaki vatandaşlar polise nasıl fiziki olarak müdahale edersin diye tepki gösterdi. Vatandaşlar arasında Suriyeli Polise saldırdı söylentileriyayıldı. Çıkan olaylara Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü el attı ve konuyu çarpıtmaya çalışan kişilerin olduğunu, polisle fiziki müdahaleye giren kişinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğu ve Mehmet K. (Akçakale) olduğu bilgisi paylaşıldı.

Şahıs İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SÖYLENTİLERİN ARDINDAN HALK SOKAĞA ÇIKTI

Polis ile tartışan Mehmet K. isimli şahısın suriyeli bir vatandaş olarak yanlış anlaşılmasıyla Şanlıurfalı vatandaşlar kentin belirli yerlerinde Suriyeli vatandaşların iş yerlerine saldırdı, çıkan olaylarda gruplar dağıtılırken bir çok iş yeri maddi hasara uğradı.

26 Mar 2017 - 19:59 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.