Polis Merkezi'ne ateş açıldı!... 2'si polis 3 yaralı!

GAZİANTEP'te bıçaklı kavganın ardından yakalanan şüphelinin sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada polis merkezine av tüfeğiyle ateş açıldı.

GAZİANTEP'te, bıçaklı kavganın ardından yakalanan şüphelinin sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada polis merkezine av tüfeğiyle ateş açıldı.

Saldırıda şüpheli Hüseyin Yulafçı ile 2 polis memuru yaralanırken, saldırgan kaçtı.

Olay, gece geç saatlerde Yeni Mahalle'de bulunan Güven Polis Merkezi önünde meydana geldi. Akşam saatlerinde meydana gelen bıçaklı kavga olayının ardından gözaltına alınan Hüseyin Yulafçı, hakkında işlem başlatıldı. Yulafçı, sağlık kontrolü polisler Abuzer Öztunç ile Nevzat Karabulut tarafından dışarı çıkarılınca, polis merkezinin karşısındaki parktan av tüfeği ile peş peşe ateş açıldı. Saldırıda şüpheli Hüseyin Yulafçı ile polisler Öztunç ve Karabulut yaralandı.

TERÖR SALDIRISI SANILDI

Polis Merkezi önündeki bu olayın terör saldırısı olabileceği düşünülerek alarm durumuna geçildi. Nöbetçi polis memurları av tüfeğiyle ateş açan saldırganın bulunduğu bölgeye tabancalarıyla ateş açtı. Polislerin durumu telsiz anonsu ile merkeze bildirmesinin ardından bölgeye zırhlı araçlarla özel harekat polisleri sevk edildi.

Yaralı polis memurları ile şüpheli, çağırılan ambulanslarla yakın noktadaki özel bir hastaneye götürüldü. Burada tedavisine başlanan yaralılardan, boyun ve göğüs kısmına çok sayıda saçma isabet eden polis Abuzer Öztunç'un hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer ikisinin durumunun iyi olduğu belirtildi. Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ve yardımcıları da hastaneye gelen yaralı polislerin durumuyla ilgili doktorlardan bilgi aldı.

Saldırganın, şüpheli Hüseyin Yulafçı'nın bıçaklı kavgada yaraladığı Sadık P. olduğu ve kaçarak iziniz kaybettirdiği belirtilirken, olayda kullandığı av tüfeği de parkta bulundu.

#

12 Haz 2015 - 05:53 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.