Polis Arkadaşının Silahıyla Kazara Kendini Vurdu

Mersin'de bir kadının polis memuru arkadaşının silahıyla oynarken silahın aniden ateş almasıyla kazara kendini vurduğu ve yaşamını yitirdiği

MersinCumhuriyetBaşsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Açıklamada, Mersin'in merkez Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi sahilinde akşam saat 22.00 sıralarında bir şahsın ateşli silahla öldüğü yönünde bilgi gelmesi üzerine olay yerine giden polis ekiplerinin, İstanbul kadrosunda görevli bir polis memurunun arkadaşı olan bir kadının sırt üstü yatar vaziyette ölmüş halde bulduğu belirtildi. Kadının göğüs kısmında bir adet ateşli silah yarası olduğunun tespit edildiği kaydedilen açıklamada, "Şüpheli polis memurunun alınan ifadesinde, kız arkadaşının silahla oynarken silahı doldurduğunu, kendisinin de 'dur yapma' dediği esnada silahın ateş aldığını beyan etmiştir. Şüpheli polis memuru gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili çok yönlü araştırma ve soruşturma devam etmektedir" denildi.

21 Eyl 2017 - 19:55 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.