Öldürdükleri Kadına Soğan Koklattılar!

Ateş alan silahtan çıkan kurşunla ölen Dilek Bozal'ın korkudan bayıldığını zanneden sanıklar genç kadını soğan koklatarak ayıltmaya çalıştı.

Bursa’da eşinden boşanan Dilek Bozal (26) geçen yılın 13 Haziran gecesi sevgilisi Muhammed Ertaş (20), arkadaşları Yasin Kakşa (31) ve Resul Eren (25) ile birlikte kiralık otomobille gezmeye çıktı. Otomobille Yüksek İhtisas Hastanesi’nin bahçesine giden şüpheliler,‘tabanca pazarlığı’ yaptı.

Kan kaybından

Eren tabancasını Ertaş’a uzattı. Bu sırada tabanca ateş aldı ve Ertaş’ın yanında oturan Bozal bacağından yaralanarak bayıldı. Genç kadının yaralandığını fark etmeyen, silah sesinden korkup bayıldığını zanneden şüpheliler, otomobille bir saat dolaşıp ayılmasını bekledi. Ayrıca baygın haldeki Bozal’ı ayıltmak için bir kokoreççiden aldıkları soğanı koklattılar. Bozal ayılmayınca paniğe kapılan sevgilisi Ertaş

ile arkadaşı Kakşa, yaralı kadını bir özel hastanenin acil servisine götürdü. Bozal’ın aşırı kan kaybından yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ömür boyuhapis istendi

Kaçan Muhammed Ertaş ile Yasin Kakşa’nın Dilek Bozal’ı hastaneye götürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kayıtları inceleyen polisler, Bozal’ın sevgilisi Ertaş’ı ve arkadaşları Kakşa ile Eren’i yakaladı. Ertaş ve Kakşa tutuklanırken, Eren tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İddianameyi hazırlayan savcı, tutuklu sanıklar Muhammed Ertaş ve Yasin Kakşa ile tutuksuz sanık Resul Eren hakkında ‘kasten adam öldürmek suçu’ndan ömür boyu hapis cezası istedi. Sanıkların önümüzdeki günlerdeBursa5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacağı belirtildi.

DHA

#

20 Kas 2017 - 08:15 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.