O Bombacılar tutuklandı!

Yenibosna bombacıları tutuklandıİstanbul Yenibosna'daki 75. Yıl Polis Merkezi yakınlarında bombalı motosikletin patlatılması sonucu 10 kişinin yaralandığı

İstanbulTerörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bombasaldırıyı düzenleyen ve kaçarken Aksaray'da yakalanan Pkk'lı Ekrem G.’nin de aralarında bulunduğu toplam 9 şüpheliyi gözaltına almıştı.
Gözaltına alınan 9 şüpheli den 2'si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, PKK'lı bombacı Ekrem G.’nin de aralarında bulunduğu 7 şüpheli ise adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Ekrem G. (28), ablası Felek G. (34), kardeşi Serdar G. (23), yeğeni Mazlum G. (20), İsmail G. (38), Barış S. (24) ve Savaş S. (26) tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aksaray'da yakalanan PKK'lı terörist Ekrem G.’nin üzerinde bomba düzeneğini patlatmak için kullandığı uzaktan kumanda, ablası Felek G.’nin üzerinde ise 1 tane Glock tabanca ele geçirilmişti.


26 Eki 2016 - 23:56 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.