Nevruz kutlamaları sonrasında olaylar çıktı

Nevruz kutlamaları bir çok yerde yapıldı. Mardin'in Kızıltepe ilçesinde de kutlama yapılırken kutlamalarının ardından olaylar çıktı.

Terör örgütü lehine slogan atan göstericilere polis ekipleri tarafından biber gazı ve tazyikli su ile müdahale edildi. Polis ekiplerinin Toplumsal Olaylara Müdahale (TOMA) araçları ile müdahale ettiği göstericiler ara sokaklara kaçarken bazı bölgelerde olaylar devam ediyor.
Kızıltepe’de Nevruz alanında yapılan kutlamalarının ardından dağılan grupların bir kısmı çarşı merkezine doğru yürüyüşe geçti. Eski hastane yoluna doğru gelen bir grup göstericinin terör örgütü adına slogan atınca polis ekipleri önce uyardı. Uyarılara uymayan gruba polis ekipleri biber gazı ve tazyikli su ile müdahale edildi. İlçede yer yer olaylar devam ederken, bazı göstericiler ara sokaklara kaçtı.

21 Mar 2017 - 16:59 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.