Mücadelemize Destek Verin!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu tarafından 2016-2017 uyuşturucu ile mücadele faaliyet raporu açıklandı. Raporda 5 milyon kişiyi zehirleyecek

Mücadelemize Destek Verin!
VATANDAŞ
Video için play'e tıklayın

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polis evinde düzenlenen basın toplantısında Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Emniyet müdür yardımcısı Sunay Balıkkaya Kentte görev yapan Ulusal ve yerle basın mensupları katıldı.

Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu 2016 ve 2017 yılında gerçekleşen başarılı operasyonlara değinildi. Rapor halinde sunulan operasyonlarda 2016-2017 yılında 4 bin 284 uyuşturucu ortaya çıkarılıp müdahale edildi. 5 bin 530 şahıs gözaltına alındı ve bin 1311 uyuşturucu satıcısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Başarılı operasyonlar kapsamında 47 suç örgütü çökertilirken tam 70 bin kişiyi zehirleyecek eroin ve 5 milyon kişiyi zehirleyecek miktarda da esrar ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu miktarının ise 40 bin kişiyi zehirleyecek kadar olduğu açıklandı.

Müdür Tipioğlu uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini açıkladı. Uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında Cumartesi günü saat 14.00’te Piazza AVM’de bilgilendirme standı kuracaklarını söyledi. Ailelere uyarı Anne ve babalara uyarılarda bulunan Müdür Tipioğlu, “Genelde iyi alışkanlıklar da, kötü alışkanlıklar da arkadaşla başlar. Biz annelere ve babalara, çocuklarıyla daha iyi ilgilenmelerini, onların kimlerle arkadaşlık ettiklerini, nerelerde vakit geçirdikleri konusunda hemhal olmalarını istiyoruz. Bu önleyici polisliktir. Yani evladımız, çocuğumuz uyuşturucuya bulaşmadan önlemek en doğru girişimdir. Polislik anlayışının temeli de budur, biz suç oluşmadan önlemek istiyoruz, bunun gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa’nın marka değeri olduğunu da vurgulayan Müdür Tipioğlu, Şanlıurfa’nın huzurunu korumak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

20 Nis 2017 - 12:54 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.