Motosiklet ile araba çarpıştı 7 yaralı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Göbeklitepe yolunda bir sepetli motosiklet ile araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4'ü ağır 7 kişi

Motosiklet ile araba çarpıştı 7 yaralı
Video için play'e tıklayın

Kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa-Mardin karayolu Göbeklitepe Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Kent merkezine gelmekte olan Fikri A. yönetimindeki 63 HR 050 plakalı otomobil, seyir halindeyken yola kontrolsüz bir şekilde çıktığı iddia edilen sürücünün adı öğrenilmeyen 21 ET 573 plakalı sepetli motosikletle kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan aynı aileden Eyüp, Gurbet, Mehmet, İsmail Büyükhan ile adları öğrenilmeyen 3 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda sağlık ekipleri, sepetli motosiklette yaralanan 7 kişiyi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 4 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

16 May 2016 - 21:50 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.