Midyat Patlamasındaki, Urfa detayı..

Dün Mardin'in Midyat ilçesinde gerçekleşen Emniyet Müdürlüğüne Bombalı saldırının ardından 24 saat geçmesinin ardından ayrıntılar tek tek

Bombaların yapımında ve bombalarının güçlendirilmesinde kullanılan nitratlı gübrenin satışı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından durduruldu.

O PATLAYICILARDAN CEYLANPINARDA DA ELE GEÇİRİLDİ

Son bir ay içerisinde birçok il, ilçede olduğu gibi Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan ve imha edilen ve patlamanın güçlendirilmesi için Nitratlı Gübre kullandıkları ve de dün ki, MardinMidyat’ta kullanılan bombanın etkisinin arttırılması için de kullanıldığı ortaya çıktı.

85 BİN TL KARŞILIĞINDA SİLAH VE TEÇHİZAT

Habertürk’ün iddiasına göre, Şanlıurfa- Viranşehir Karayolu'nda 500 metre elektrik kablosu imha edildiği ve söz konusu Bombaların, silahların ve teçhizatın 85 Bin TL’ye temin ettiklerini açıkladı.

09 Haz 2016 - 09:29 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.