'Maalesef şehitlerimiz ve yaralılarımız var'

'Maalesef şehitlerimiz ve yaralılarımız var'

CumhurbaşkanıErdoğan: Maalesef şehitlerimiz ve yaralılarımız var.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da meydana gelen patlamayla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları bir dizi telefon görüşmesi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişmeleri takip etmekte olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile ayrı ayrı telefonla görüşerek saldırı hakkında bilgi aldığı kaydedildi. İstanbul'da Tarabya'daki ikametgahında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişmeleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile birlikte takip ettiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maalesef şehitlerimiz ve yaralılarımız var.

11 Ara 2016 - 01:45 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.