Lokantada Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Adana'da lokanta içerisinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, Çukurova İlçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan bir lokantada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lokantada oturan Ayhan Ö, F.A ve R.T. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle üç şahıs kavga etmeye başladı. Şahıslardan birisi Ayhan Ö.'yü tabanca ile ayağından vurdu. F.A ve R.T. bir araca binerek olay yerinden hızla kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ayhan Ö. Sağlık ekiplerince Seyhan Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına alındı. Polis ise kaçan şahısları yakalama çalışması başlattı.

Olayla ilgili soruşturma açıldı.

18 Ağu 2018 - 04:44 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.