Kıyafetini değişti ama yunus polislerden kaçamadı!

Şanlıurfa'da Suriyeli 30 kişilik grup arasında taşlı bıçaklı ve kemerli kavga çıktı. Yaşanan olayda biri bıçakla olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Şanlıurfa’da Suriyeli 30 kişilik grup arasında taşlı, bıçaklı ve kemerli kavga çıktı. Yaşanan olayda biri bıçakla olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Olay akşam saatlerinde Topçu meydanında meydana geldi. İddiaya göre iki Suriyeli grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Suriyeli gruplar bıçak, taş ve kemelerle bir birine girdi. Yaşanan kavgada biri kafasından olmak üzere 3 kişi yaralandı. Polis ekipleri gören Suriyeli grup ara sokaklara kaçmak isterken bir kişiyi bıçaklayan Suriyeli yakalanmamak için elindeki bıçağı bir kadına vererek koşmaya başladı. Koşarken de üzerindeki kıyafeti değişerek eşkal değiştirmeye çalışma ama işe yaramadı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri Gazetemiz muhabirinin çektiği görüntü sonrası eşkâlciyi tespit ederek ara sokaklarda kıs kavrak yakaladı.

Yemin ederek olayı kendisinin gerçekleştirmediğini iddia eden Suriyeli görüntüleri görünce sesini çıkarmayarak suçunu kabul etti. Çok sayıda polis ekiplerinin ve yunus polislerin gelişi ile şahız gözaltına alınıp polis otosuna koyarak merkeze götürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=blPtU4KbpnQ&feature=youtu.be[/embed]

#

01 Haz 2015 - 11:17 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.