Kepenk açmayan esnaflara soruşturma!

Tunceli kent merkezinde bugün eczane ve fırınlar dışında esnaf kepenklerini açmadı taksiciler ise kontak kapattı.

Kepenk kapatma eyleminin, son olarak Kutu Deresi Vadisi'nde 13 PKK'lının öldürüldüğü çatışma ve operasyonların durdurulmasına yönelik çağrı üzerine gerçekleştirildiği iddia edilirken, Cumhuriyet Başsavcılığı, eylemi kimlerin organize ettiğinin tespit edilmesi amacıyla soruşturma başlattığı öğrenildi.

Tunceli'de, son günlerde meydana gelen çatışmaları protesto etmek ve çatışma ve operasyonların durması için kim tarafından yapıldığı belli olmayan çağrılar üzerine, bugün esnaf kepenk açmadı. Sadece fırın ve eczanelerin açık olduğu kent merkezinde taksicilerin de kontak kapatarak duraklarda görev yapmadıkları gözlendi. İşyeri ve lokanta ile cafelerin kepenk açmaması nedeniyle, vatandaşlar sokaklarda gezerek zaman geçirirken, Cumhuriyet Başsavcılığı, kepenk kapatma olayını kimlerin organize ettiği ve bu girişimde kimlerin bulunduğunun tespit edilmesi için soruşturma başlattığı öğrenildi

21 Eki 2016 - 14:28 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.