Kendisine Sahte Para Veren Patronunun Oğlunu Öldüren Çobana Müebbet

Bursa'da patronunun oğlunu av tüfeğiyle öldüren çobana verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını Yargıtay bozdu. Yeniden yargılanan

Bursa'da meydana gelen olayda, 4 senedir çiftlikte çalışan Birkan Özdemir, sahtepara meselesi yüzünden patronunun oğlu Eray Bayramca'yı öldürdü. Av tüfeğiyle patronunun oğlunu öldüren çobana verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını Yargıtay bozdu. Yeniden yargılanan sanık aynı cezaya mahkum edildi.
"ÇİFTLİĞE GELMEMİ ELİNDE SAHTE PARA OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmek, adam öldürmeye teşebbüs' suçundan yargılanan Birkan Özdemir, daha evvelki savunmasında, "Maaşımı zamanında alamıyordum. İşten ayrılmaya karar verdim. Yanlarında 4 yıl çalıştım. Bir ara ayrıldım daha sonra tekrar işe başladım. Fatih Bayramca beni aradı. Çiftliğe gelmemi, elinde sahte para olduğunu söyledi."

"KORKUTMAK İÇİN HAVAYA ATEŞ ETTİM, SONRA BENİ DARP ETTİLER"

"Arabamla çiftliğe doğru gittim. Çoban olduğum için av tüfeğimi arabamda taşıyordum. Çiftliğe geldiğimde üzerime yürüdüler. Korktum ve arabanın bagajındaki tüfeği aldım. Önce korkutmak için havaya ateş ettim. Sonra beni darp ettiler. Boğuşma sırasında Emir ile karşı karşıya geldik."
"KENDİSİYLE BABA-

OĞUL

GİBİYDİK, KAZAYLA OLDU"

"Silah bir anda patladı. Eray'ın vurulduğunu gördüm. Daha sonra yere düştüm, bana vurmaya başladılar. Ellerimi ayaklarımı bağladılar. Polisler beni kurtardı. Eray ile bir husumetimiz yoktu. Kendisiyle baba-oğul gibiydik. Kazayla oldu" diye konuştu.

YARGITAY USULDEN BOZDU, YİNE AYNI CEZAYI ALDI

Mahkeme heyeti, sanığa 'kasten yaşı küçük çocuğu öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Mahalli mahkemeden gelen dosyayı inceleyen Yargıtay, davaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı katılmadığı için kararı usulden bozdu. Yeniden hakim karşısına çıkan sanık aynı cezaya mahkum edildi.

13 Tem 2017 - 22:14 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.