Kar nedeniyle sekiz ilde okullara kar tatili

Konya Gaziantep Çanakkale Kilis Antalya Hatay ve Düzce'de okullar kar yağışı nedeniyle tatil edildi.

Konya, Gaziantep, Çanakkale, Kilis Antalya, Hatay ve Düzce'de okullarkaryağışı nedeniyle tatil edildi. Alanya'da kar yağışı nedeniyle bazı mahallerde yollar ulaşıma kapandı. Alanya İlçe Milli EğitimMüdürlüğü, aşırı kar yağışı nedeniyle Güzelbağ, Mahmutseydi, Dereköy, Kestel ve Tırılar mahallelerinde bulunan okulları 22 Aralık Perşembe günü, tatil etme kararı aldı.Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, "Öğrencilerin, velilerin ve servislerin etkilenmemesi için eğitime kar molası veriyoruz. Güzelbağ İlkokulu ve Ortaokulu, Mahmutseydi Hamdullah Emin Paşa İlkokulu ve Ortaokulu, Dereköy İlkokulu ve Ortaokulu, Kestel Akdeniz İlkokulu ve Ortaokulu ve Tırılar İlkokulu ve Ortaokulu, 22 Aralık Perşembe günü, bir günlüğüne tatil olacak" dedi.

Konya

Konya merkeze bağlı Selçuklu, Karatay ve Meram ile Ereğli,Akören, Çumra, Hadim, Halkapınar, Taşkent, Hüyük, Derbent, Seydişehir, Beyşehir ve Akşehir ilçelerinde ilk ve orta dereceli tüm okulların 22 Aralık Perşembe tatil edildi.Ayrıca, Akşehir ilçesinde hamile ve engelli personelin de bugün idari izinli sayılacağı öğrenildi.

Hatay

Hatay'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Hassa, Yayladağı, Belen ve Samandağ ilçelerine bağlı dağ mahallelerindeki okullar 1 gün tatil edildi.Kar yağışı kentin yüksek bölgelerindeki ilçelerinde etkili oldu, bazı yollar da kapandı. Bu nedenle Hassa, Belen, Yayladağı ve Samandağ'da taşımalı eğitim yapılan ve yüksek kesimlerde yer alan ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi.

Mersin

Mersin'in Gülnar ilçesinde kar yağışı nedeniyle bugünokullarda eğitime ara verilecek.İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Kadim, kar yağışının artması nedeniyle bugün de ilçedeki ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okullarda eğitim öğretim yapılmayacağını kaydetti.

Karaman

Karaman'da yoğun kar yağışı beklenmesi nedeniyle, bugünokullarda eğitim öğretim yapılmayacak.İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ilde yoğun kar yağışı ve tipi beklenmesi nedeniyle, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla, kent genelindeki tüm okullarda bugün eğitime ara verildiği belirtildi.

Kilis

Kilis'te kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün için de tatil edildi. Valilik tarafından alınan kararla kent genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime, 22 Aralık Perşembe günü kar yağışı nedeniyle ara verildi.Adıyaman'ın Tut ilçesi merkezive bağlı tüm köylerinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün ara verilecek.

Gaziantep

Gaziantep'teki tüm okullar yoğun kar yağışı nedeniyle 1 gün süre ile tatil edildi.

22 Ara 2016 - 12:30 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.