Kahvehaneye Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

İstanbul Maltepe'de bir otomobilden kahvehaneye açılan ateş sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

İstanbulMaltepe'de bir otomobilden kahvehaneye açılan ateş sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Maltepe ilçesi Aydınevler Mahallesi Uyanık Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirlenemeyen bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı cadde üzerinde bulunan kahvehanenin önüne araç ile gelerek rast gele ateş etti. Şüpheli şahıs kahvehaneye ve cadde üzerinde bulunan bir eve doğru rast gele ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Olayda kahvehane önünde bulunan 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Olayı gören vatandaşları sağlık ve polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara müdahale etti. Yapılan ilk müdahale sonrası yaralılar çevrede bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olayı gören bir mahalle sakini, "Bir anda siyah bir araba geldi, yana doğru çevirdi ve bir anda ateş etmeye başladı. Biz içeriye zor kaçtık. Ben bir tanesini gördüm, rast gele her yere doğru ateş ettiler" dedi.

14 Eyl 2017 - 08:38 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.