Kadir İnanır’ı Görmek İçin İntihara Kalkıştı

Şişli'de Kadir İnanır'ı görmek isteyen bir kişi intihar etmeye kalkıştı. Çocuklarının adını Alyazmalım ve Kadir koyan şahıs 3 saat sonra

Olay, Şişli Fulya Mahallesi Öğretmen Haşim Çeken Caddesi üzerine bulunan bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sanatçı Kadir İnanır’ı görmek isteyen 37 yaşındaki Yılmaz Çakır inşaatın tepesine çıktı.

Durumu görenler hemen polis, itfaiye ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler çevrede önlem aldı. İtfaiye ve sağlık ekipleri de hazır bekletildi.

ÇOCUKLARININ ADINI ALYAZMALIM VE KADİR KOYMUŞ

Olay yerine gelen polis ekipleri Yılmaz Çakır’ı ikna etmeye çalıştı. Ancak Çakır, ikna olmayınca olay yerine müzakereci çağrıldı. Olay yerinde bulunan çocukları ve eşi Yılmaz Çakır’ın inmesini istedi.

DAHA ÖNCE DE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞ

Olay yerine gelen müzakereci 3 saat binanın çatısında kalan kişiyi ikna ederek indirdi. Şahsın daha önce de 2 defa intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Ayrıcı Yılmaz Çakır, çocuklarına Alyazmalım ve Kadir isimlerini vermiş.

İHA

#

14 Mar 2018 - 07:39 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.