İstanbullu Şovmen Urfalı Şovmeni ’de Geçti

İnşaatın 4'üncü katında intihar girişiminde bulunan simitçi İbrahim A. parayı alınca vazgeçti. 15'inci kez intihara kalkıştığı iddia

İstanbul'un çeşitli semtlerinde 14 kez intihar girişiminde bulunan İbrahim A., bu kez Beyoğlu Kulaksız'daki bir inşaatın dördüncü katına çıkarak şov yaptı. 1.5 saat boyunca polis ve itfaiye ekiplerini oyalayan İbrahim A. için vatandaşlar bir ramazan kolisi hazırladı, bin 400 lira borcu olduğunu söylemesi üzerine ise para toplandı. Parayı alınca intihar şovundan vazgeçen İbrahim A.'nın intihar şovunu "meslek" haline getirdiğini öğrenen kalabalık kendisini darp etmek istedi. İbrahim A.'yı polis, ekip aracına bindirerek kurtardı.

Çatıdan inmeye ikna olması için para veren müteahhit Z.K. ise, "Maddi durumunun iyi olmadığını zannederek çatıdan inmesi için parayı verdim. Ama bu dolandırıcı ve sahtekârmış. 15'inci kez intihar teşebbüsünde bulunmuş. Paramı alıp geri verin" dedi.

Polis ise ikna edilmesi için verilen parayı İbrahim A.'dan tekrar alarak sahibine teslim etti. İbrahim A., daha önce de Kağıthane'de bir iş merkezinin çatısına çıkmış, 12'nci kez kalkıştığı intihar girişiminde kendisini görüntüleyen gazetecilere simit dolu tepsisini fırlatmıştı. Simitçi İbrahim A., "Neden intihar etmek istiyorsun" diye sorulduğunda ise eline geçen her şeyi gazetecilere atmaya çalışmıştı.

İbrahim A.'nın daha önce İstiklal Caddesi, Okmeydanı Hastanesi gibi birçok yerde, yüksek binaların çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Önceden de aynı sorunları gerekçe gösterip intihara kalkışan şahsın, emniyette çok sayıda kaydı bulunduğu ve psikolojik problemlerinden dolayı sürekli olarak farklı yerlerde intihara kalkıştığı belirlendi.

SABAH

24 May 2018 - 09:59 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.