İş Dönüşü Trafik Kazası: 1 Ölü

Gaziantep'te çalıştığı iş yerinden motosikletle dönen 23 yaşındaki Erhan Güngör yolda meydana gelen kazada yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre Gaziantep'in Şehitkamil İlçesine bağlı Gazikent mahallesinde bulunan Trikotajvılar sitesinde çalışan Erhan Güngör, elektrikli motosikleti ile evine doğru seyir halinde bulunurken, sürücüsü ve plakası açıklanmayan bir araç ile çarpıştı. kazada ağır yaralanan Erhan Göngör, olay yerine çağrılan ambulans ile Şehitkamil devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Güngör, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gaziantep Adil Tıp Kurumu'na gönderilen Erhan Güngör'ün cenazesi, yapılacak otopsi ve defin lemlerinin ardından Nizip'in Dayıdağı Mahallesi'ne defin edilmek üzere ailesine teslim edileceği belirtildi.
Kazada yaşamını yitiren Erhan Güngör'ün 1 yıllık evli ve 2 aylık kız çocuğu bulunduğu öğrenildi.

11 Eyl 2017 - 14:44 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.