İnternetten Kadın Diye Tanıştığı Kişi Erkek Çıktı

Adana'da 19 yaşındaki Tanış Ş. ve kardeşi 17 yaşındaki S.Ş. internet üzerinden kendilerini 'kadın' olarak tanıttıkları 29 yaşındaki

Olay, 31 Ekim günü Seyhan ilçesine bağlı Emek mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, özel bir firmada çalışan Mustafa K.’ya kendilerini ’kadın’ olarak tanıtan Tanış Ş. ile S.Ş., Mustafa K. ile randevulaştı.

Bir apartmanın boşluğunda buluştukları sırada Mustafa K., karşısında iki erkeği görünce korkup, kaçmak istedi. Kardeşler, başına şişeyle vurdukları Mustafa K’nin kol saatini, bin 200 lirasını ve 2 cep telefonunu gasp etti.

Ders vermek için yapmışlar

Olayın ardından yaralanan Mustafa K., Adana Şehir Hastanesi’ne giderek tedavi oldu. Yaralı adamın şikayetçi olması üzerine polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Kısa sürede yakalanan kardeşler, sorgusunda, amaçlarının ders vermek ve korkutmak olduğunu söyledi. İşlemlerin ardından 2 kardeş, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

04 Kas 2017 - 11:55 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.