İl Emniyet Müdürlükleri Terör Örgütünü Kıskaca Aldı!

Geçtiğimiz günlerde Suruç ilçesinde birçok mühimmatın ele geçirildiği operasyonun yankıları devam ediyor.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri tarafından 4 ayrı yerde yapılan operasyonlar sonucu birçok mühimmatele geçirildi. Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat ve Özel Harekat Şube Müdürlüklüleri ile Jandarma ekipleri ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği koordineli operasyonlarda 4 ayrı noktada eylemlerde kullanılan çok miktarda mühimmat ele geçirildi.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, yakalanan

PKK

/KCK Terör Örgütü mensubunun, Savur İlçesi Şenocak Mahallesi kırsal alanında Terörle Mücadele, İstahbarat, Özel Harekat Şube ekipleri ve Şanlıurfa Terörle Mücadele Şube ekipleri ile İl Jandarma unsurları koordinesinde yaptığı yer gösterme faaliyetinde 4 ayrı noktada 1 adet Yesua marka araç telsizi, 3 top telsiz kablosu, 1 adet kafa kamerası, 1 adet siyah deri el çantası, 1 adet kamera ayaklığı, 1 adet roket başlığı, 1 adet roket sevk fişeği, 2 adet Motorola el telsizi ve 1 telsiz mandalı ele geçirildi.

Son günlerde Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yapılan operasyonlar ile Terör Örgütü büyük kıskaca alındı. Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu başarılı operasyon ile terör örgütüne ait çok sayıda mühimmat ele geçirilmişti. Operasyonların devam edeceği ve kararlılık ile devam edeceği öğrenildi.

18 Ağu 2017 - 15:24 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.