İhraç edilen emniyet amirinin aracında uyuşturucu bulundu

Meslekten ihraç edilen Adana İl Emniyet Müdürlüğünde görevli eski emniyet amirinin de içinde olduğu araçta 55 kilogram esrar yakalandı

Sakarya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, bu yıl meslekten ihraç edilen eski emniyetamirinin de içinde bulunduğu araçta 55 kilogram esrar ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, doğu illerinden batıdaki şehirlere uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı bilgisine ulaşan Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, "34" plakalı lüks aracı TEM Otoyolu Adapazarı gişeleri mevkisinde durdurdu.

Ekipler yaptığı aramada, 54 kilogram 100 gram esrar ele geçirdi.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan ve Adana İl Emniyet Müdürlüğü kadrosundayken 16 Şubat 2016 tarihinde meslekten ihraç edildiği öğrenilen emniyet amiri E.E. ile farklı suçlardan kaydı bulunan ve yaralama suçundan aranan E.İ. isimli kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Bu arada, eski emniyet amiri E.E'nin üst aramasında, sahte olduğu anlaşılan adına düzenlenmiş polis kimlik kartı çıktığı öğrenildi.

Narkotim ekiplerince sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda da 1'i kadın 2 şüphelinin üzerinde 50 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyet müdürlüğüne götürüldü.

05 Ara 2016 - 12:42 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.