“Huzur Toplantısında” Açıkladı Yüzde Elli Düşüş Var!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde Vali Abdullah Erin'in katılımıyla muhtarlarla huzur toplantısı yapıldı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü muhtarlarla huzur toplantısında yaptığı konuşmada yapılan çalışmalarla hırsızlık olaylarında yüzde 50’lik bir düşüşün olduğunu söyledi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Şanlıurfa il genelinde görev yapan muhtarlarla huzur toplantısında bir araya geldi. Polis evi sosyal tesislerinde yapılan toplantıya Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu İl Emniyet Mudur Yardımcıları Şube Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Vali Erin yeni seçilen muhtarlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Vali Erin, başarılı çalışmalarından dolayı Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu’na ve Şanlıurfa Polis Teşkilatına teşekkürlerinizde iletmeyi ihmal etmedi.

Toplantıda çalışmaları konusunda muhtarları bilgilendiren İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, göreve başladıkları yıldan bu güne kadar hırsızlık suçlarında il merkezinde %50 il genelinde ise yoğun çalışmalar sonucunda yüzde 41’lik düşüşün olduğunu belirterek teşkilatına bu özverili çalışmasından dolayı teşekkür etti. Ardından muhtarların mahallelerle ilgili sorun ve çözüm önerileri üzerinde çalışmalar yapıldı.

26 Nis 2019 - 11:44 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.