Hükümetten Patlamaya ilişkin ilk açıklama. Sivil ve Polis şehitlerimiz var

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Diyarbakır'da bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıyla ilgili açıklamada 'Polis ve sivil şehitler var.'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi'ni ziyaretinde konuştu. Bozdağ, "Polis ve sivil şehitlerimiz var." dedi.

BOMBA

LI

ARAÇ

LA SALDIRDILAR

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde Emniyet Müdürlüğü'nün Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına, bugün saat 08.00 sıralarında PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.

"POLİS VE SİVİL ŞEHİTLERİMİZ VAR"


Saldırıyla ilgili açıklamada bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ; "Vatandaşlarımız polis ve sivillerimiz şehit oldu. Ben şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bakın bir yandan bölücü terör örgütü PKK var bir yandan PYD/YPG var, öte yandan MLKP var, öte yandan FETÖ var. En az 10 tane terör örgütü ile eş zamanlı mücadele eden başka ülke yok. Ama terörü tamamen sonlandırma noktasında netice alamadık. Neden? Çünkü silahı başka yerden alıyorlar, eğitimi başka yerden alıyorlar. Dünyanın her yerinde samimi mücadele etmek gerekiyor. Bu var mı diğer ülkelerde, hayır yok. Dünyanın neresinde görülmüş, bir terör örgütünü alıp diğer terör örgütü ile mücadele ettirmek. Ama bu yapılıyor. Bir avuç terörist yok edilemiyor. Dünyanın pek çok ülkeden teröristler geliyor. Onca insan Irak'a Suriye'ye ölmek ve öldürmek için geliyorlar. Uluslararası bir proje bu terör örgütü."

04 Kas 2016 - 10:55 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.