Hırsızlık Olayının Zanlıları Ceylanpınar'da Yakalandı

Mardin'de gerçekleşen bir hırsızlık olayının zanlıları Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Ceylanpınarİlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yapılan istihbarat çalışması doğrultusunda Mardin'de gerçekleşen bazı hırsızlıkolaylarının şüphelisi olarak belirlenen kişilerin yaklanması için çalışma başlattı.

Ekipler, şüphelilerin içerisinde bulunduğu otomobili, ilçe merkezinde durdurarak, hepsi aynı aileden şüpheliler E.G, P.G, M.G, M.G. ve A.G'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, hırsızlık yoluyla elde edildiği değerlendirilen 5 bin lira nakit para ile 1 altın gerdanlık, 1 altın burma bilezik, 2 altın küpe, 2 altın alyans ve 2 altın yüzük bulundu.

İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan E.G, P.G. ve A.G, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğer iki zanlı ise adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

21 Şub 2018 - 15:26 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.