Hayvan pazarında silahlı kavga!.. 3 ölü, 3 yaralı!

Kurban Bayramına sayılı günler kala hayvan pazarında alacak verecek davasından çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü 3 kişi yaralandı

İzmir'in Karabağlar İlçesi'ndeki kurbanlık satış yerinde aralarında husumet bulunan Sivaslı iki aile fertleri arasında silahkavga çıktı, 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Olay, dün akşam saatlerinde aralarında husumet bulunan Sivaslı iki aile fertleri ve yakınları arasında, Uzundere'de hayvan pazarında meydana geldi. Sivas'tan büyükbaş hayvanlarını satmak için gelen Göktaş ailesi fertleriyle, İzmir'de oturan Sorhun ailesi fertleri arasında kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada 50 yaşındaki Neşat Sorhun, 30 yaşındaki Enver Sorhun, 41 yaşındaki Nurbay Sorhun, 27 yaşındaki Bekir Sorhun, 57 yaşındaki Sabri Sorhun ve 66 yaşındaki Mustafa Kırışkuzu tabancayla yaraladı. Seken kurşunlardan bazıları çadırda bulunan kurbanlık danalara da isabet etti.
Bölgeye polis sevk edilirken gelen sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Neşat Sorhun, Enver Sorhun ve Nurbay Sorhun yaşamını yitirdi.
Diğer yaralıların tedavisi sürerken, olaya karıştıkları belirlenen Mehmet Göktaş, Osman Göktaş ve Hüseyin Göktaş gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

29 Ağu 2016 - 10:39 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.