Hastane kapanı ters döndü, hasta girişleri durdu!

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi girişinde bulunan kapan bir aracın altının değmesi ile ters döndü. Hastaneye girişler aksayınca

​Şanlıurfa MehmetAkifİnan Eğitim ve AraştırmaHastanesi girişinde bulunan kapan, bir aracın altının değmesi ile ters döndü. Hastaneye girişler aksayınca kapan başına güvenlikçi dikildi. Sabah saatlerinde Hastaneye gelen bir aracın altının düşük olması nedeniyle hastane girişindeki kapana değerek ters dönmesine neden oldu. Kapanın ters dönmesi ile hastaneye girişler dururken, araçların lastikleri zarar görmesin ve olumsuzlukların önlenmesi için kapan başına Güvenlikçi dikildi.

20 Eki 2016 - 09:09 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.