Halk Otobüsünde Kalp Krizi Geçirip Hayatını Kaybetti! Ölüm Anı Kamerada

Samsun'da halk otobüsüne binen PTT personeli kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. O anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Samsun'da özel halk otobüsüne binen PTT personeli, kalp krizi geçirdi. Şoför yolcunun kalp krizi geçirdiğini görünce yolcu indirip bindirmeden otobüsü hastaneye götürdü. PTT personeli tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Y

ANI

NDAKİ YOLCULARDAN YARDIM İSTEYİP YERE YIĞILDI

Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi 2. Bulvar yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bulvar üzerinden otobüse binen PTT personeli Fatih Gümüş (59), bir süre ilerledikten sonra fenalık geçirdi. Yanında bulunan diğer yolculardan yardım istemeye çalışan Fatih Gümüş, bir anda yere yığıldı. O anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

ŞOFÖR HASTANEYE YETİŞTİRDİ AMA KURTARILAMADI

PTT görevlisinin kalp krizi geçirdiğini anlayan bir yolcu, Fatih Gümüş'ü otobüsün zeminine indirerek, göğsünü açıp kalp masajı yapmaya çalıştı. Diğer yolcular ise 112'yi arayarak ihbarda bulundu. Özel halk otobüsü şoförü Aydın Çalık, PTT personelinin kalp krizi geçirdiğini anlayınca yolcu indirip bindirmeden flaşörü yakıp hastanenin yolunu tuttu. Otobüsle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen PTT personeli, sedye yardımıyla acile taşındı. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Fatih Gümüş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"OTURDUĞU SIRADA BİR ANDA FENALIK GEÇİRDİ"

Olaya şahit olan ve PTT personelini kurtarmak için hastaneye yetiştirmeye çalışan otobüs şoförü Aydın Çalık, "Kalp krizi geçiren arkadaşı önceden de tanıyorduk. Sürekli aynı yerden otobüse binerdi. Oturduğu sırada bir anda fenalık geçirdi. Kalp krizi geçirdiğinden şüphelenince zaman kaybetmeden hastaneye yetiştirmek istedim. Yolcu indirip bindirmeden hastanenin yolunu tuttum. Daha sonra da sedyeyle hastaneye taşındı. Sonra ben oradan ayrıldım" dedi.

HABERLERCOM

10 Mar 2018 - 18:28 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.