Gece hareketli dakikalar!

Üzerinde korsan gösteri yapan yüzleri maskeli bir grup çevredeki 2 belediye otobüsü bir araç ve bir marketi molotof kokteylleri atarak ateşe verdi.

Belediye otobüslerinden biri alev alev yanarak hurda yığını haline gelirken, market de yangın sonucu harebeye döndü. Olayda ölen veya yaralanan olmadı.
Olay saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, korsan gösteri yapmak isteyen yüzleri maskeli bir grup, yoldan geçen 34 GZ 4308 plakalı İstanbul Ulaşım A.Ş.'ye ait belediye otobüsünü durdurdu. Grup, yolcuları indirdikten sonra belediye otobüsüne molotof kokteylleri attı. Grup daha sonra, yine cadde üzerinde bulunan bir marketin müşterilerini dışarıya çıkararak işyerini de ateşe verdi. Saldırganlar, bu sırada yoldan geçmekte olan 34 MUT 94 plakalı Özel Halk Otobüsü'nü de durdurarak, içindeki yolcuları indirdikten sonra araca molotof kokteyli attı. Şans eseri Özel Halk Otobüsü'nde sadece şoför mahallinde küçük çaplı yanma meydana geldi.
Olay sırasında, cadde üzerinde park halindeki 34 JN 8555 plakalı hafif ticari araca da molotof kokteyli isabet etti.

BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE MARKET ALEV ALEV YANDI
İstanbul Ulaşım A.Ş.'ye ait belediye otobüsü ile market alev alev yanmaya başladı. Market ve belediye otobüsüne ilk müdahaleyi olay yerine gelen TOMA aracı yaptı. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri de yangınlara müdahale etti. Ancak belediye otobüsü yangın sonucu hurda yığını haline gelirken, market de harebeye döndü.
Özel Halk Otobüsü'nün sürücüsü, "Yüzleri maskeli 4-5 kişilerdi. Molotof kokteyli attılar. Ben de söndürdüm. Yolcuları indirdiler, sonra attılar" diye konuştu.
Bir başka çevre sakini, "Şoförü ve yolcuları indirdiler. TOMA gelip söndürdü" dedi.
Hafif ticari aracın sahibi ise "Ben buraya geldim, arabamı park ettim. Geri geldim, arabayı bu halde buldum dedi".
Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis soruşturma başlattı.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

#

20 Ara 2015 - 20:37 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.