Gaziantep'te Kaçırılan iş adamı Urfa'da kurtarıldı

Gaziantep'te kaçırılan Suudi Arabistan iş adamı Jandarmanın çalışması sonucu Şanlıurfa'da kurtarıldı olayla ilgili 4 kişi gözaltına

Alınan bilgiye göre, Suudi Arabistan Krallığı Ankara Büyükelçiliğinin Dışişleri Bakanlığına çok acil kodlu olarak gönderilen yazısında Fahad Mohammed Arwaehel isimli Suudi Arabistan İş adamın ticaret yapmak amacı ile yaklaşık 10 gün önce Gaziantep'e geldiğini ve orada kimliği belirsiz kişi kişilerce kaçırıldığını, kaçıran şahıslarca Fahad Mohammed Arwaehel’ in Suudi Arabistanda yaşayan ailesinden 3.300.000 Suudi Arabistan Riyal (yaklaşık 4.000.000 TL) fidye istendiğini fidyenin gönderilmediği takdirde şahsı Suriye'ye götürerek orada öldüreceklerin ihbarı üzerine Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu istihbarı çalışmalar sonucunda Fahad Mohammed Arwaehel Hilvan ilçesindeki bir evde, olduğu bilgisi üzerine Jandarma ekipleri tarafından eve operasyon düzenlendi. Kaçırılan Suudi iş adamı Mohammed Arwaehel sağ olarak kurtarıldı. Suudi iş adamını kaçıran ve kaçırılmasına yardım ve yataklık eden S.B, A.Ç, E.C.Ç ve R.Ç isimli 3 erkek ve 1 kadın gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından "nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından zanlılar adliyeye sevk edildi.

01 Haz 2018 - 12:10 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.